Dokumenti koji su potrebni za izdavanje poslovne vize u Saudijskoj Arabiji:

  1. pismo potvrde firme u kojoj je zaposlen putnik u Hrvatskoj koje je prevedeno ili napisano na engleskom jeziku, koje mora biti overeno i potpuno legalizovano na Opštinskom sudu,
    Ministarstvu pravosuđa, Ministarstvu spoljnih poslova Hrvatske, overeno kod javnog notara i u Hrvatskoj Gospodarskoj komori, zatim u Sarajevu, gde se izdaje viza, u konzulatu Hrvatske i Ministarstvu spoljnih poslova BiH.
  2. pasoš koja mora važiti najmanje 6 mesecu duže od zakazanog putovanja, i mora sadržati
    barem dve slobodne stranice,
  3. kopiju pasoša,
  4. kopiju pisma potvrde,
  5. kopija karte ili avio rezervacije,
  6. 2 slike sa belom pozadinom kao za pasoše,
  7. kopiju trgovačkog registra firme iz Saudijske Arabije,
  8. te ispunjenu aplikaciju.

Izdavanje vize traje sveukupno oko desetak dana.

Pošaljite nam zahtev za izdavanje vize za Saudijsku Arabiju.