Turistička viza za Kinu odobrava se u roku od pet do sedam dana. Dokumenti koji su potrebni za ishođenje vize su:

  1. Rezervacija povratne aviokarte,
  2. jedna fotografija,
  3. pasoš koji važi duže od 6 meseci od predviđenog puta, i koji ima dve prazne, tj. slobodne
    stranice,
  4. hotelsku rezervaciju smeštaja,
  5. ispunjen formular.

Turistička viza izdaje se u Zagrebu.

Pošaljite nam zahtev za izdavanje vize za Kinu.