Dokumenti koji su potrebni za ishođenje poslovne vize u Saudijskoj Arabiji:

  1. pismo potvrde firme u kojoj je zaposlen putnik u Hrvatskoj koje je prevedno ili napisano na engleskom jeziku, te koje mora biti ovjereno i potpuno legalizirano na Općinskom sudu, Ministarstvu pravosuđa, Ministarstvu vanjskih poslova Hrvatske, ovjereno kod javnog bilježnika te u Hrvatskoj Gospodarskoj komori, zatim u Sarajevu, gdje se izdaje viza, u konzulatu Hrvatske i Ministarstvu vanjskih poslova BiH.
  2. putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjesecu duže od zakazanog putovanja, te mora sadržavati barem dvije slobodne stranice,
  3. kopiju putovnice,
  4. kopiju pisma potvrde,
  5. kopija karte ili avio rezervacije,
  6. 2 slike sa bijelom pozadinom kao za putovnice,
  7. kopiju trgovačkog registra firme iz Saudijske Arabije,
  8. te ispunjenu aplikaciju.

Izdavanje vize traje sveukupno oko desetak dana.

Pošaljite nam upit za izdavanje vize za Saudijsku Arabiju.