Poslovna viza za Nigeriju ishodi se u Budimpešti. Potrebni dokumenti za vizu su:

  1. dokument pismo od poslodavca u kojem se objašnjava razlog odlaska u tu zemlju sa informacijama o trajanju puta, te potvrdu da firma preuzima sve troškove putovanja,
  2. ispunjen formular ili aplikacija,
  3. putovnica koja mora biti valjana 6 mjeseci duže od zakazanog putovanja, te dvije slobodne stranice jedna do druge,
  4. 2 fotografije za putovnicu,
  5. dokument koji je naslovljen na veleposlanstvo u kojem je prikazano pozivno pismo firme koja poziva u Nigeriju, te koja se obvezuje preuzeti svu imigracijsku odgovornost prema putniku, također mora stajati i trajanje i razlog putovanja,
  6. potrebna je rezervacija povratne zrakoplovne karte,
  7. valjana potvrda o cijepljenju za žutu groznicu, kopiju prije izdane vize za Nigeriju ako ju putnik ima,
  8. te potvrdu banke o stanju na deviznom računu.

Izdavanje poslovne vize traje od 7 do 10 dana. Sve potvrde koje su potrebne za izdavanje vize moraju biti na Engleskom jeziku, moraju biti ovjerene te biti u dva primjerka.

Pošaljite nam upit za izdavanje vize za Nigeriju.