Turistička viza za Kinu odobrava se u roku od pet do sedam dana. Dokumenti koji su potrebni za ishođenje vize su:

  1. Rezervacija povratne aviokarte,
  2. jedna fotografija,
  3. putovnica koja vrijedi duže od 6 mjeseci od predviđenoga puta, te koja ima dvije prazne, tj. slobodne stranice,
  4. hotelsku rezervaciju smještaja,
  5. ispunjen formular.

Turistička viza izdaje se u Zagrebu.

Pošaljite nam upit za izdavanje vize za Kinu.