Download

1. Skinite sve potrebne obrasce za izdavanje vize za Kazahstan. 
2. Ispunite ih prema uputama te nam ih pošaljite na info@dimigra.com.

Download

Svrha putovanja: poslovna (jednokratna, do 1 mjeseca)

  1. Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize).
  2. Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva.
  3. Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5). U slučaju ulaska na teritorij Republike Kazahstan u cestovnom prometu, potrebno je navesti marku i registracijski broj vozila.
  4. Pismo od tvrtke (lokalni poslodavac) s molbom za izdavanje vize, navodeći svrhu i datum posjeta.
  5. Izvornik potvrde o uplati konzularne pristojbe (u slučaju plaćanja konzularnih usluga s osobnog bankovnog računa, molimo predati izvod s računa).

Konzularni ured zadržava pravo zahtijevati dodatne dokumente i, gdje je to potrebno, pozvati na razgovor osobe koje traže vizu.

Svrha putovanja: poslovna (dvokratna, trokratna, višekratna)

  1. Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize).
  2. Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva.
  3. Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5). U slučaju ulaska na teritorij Republike Kazahstan u cestovnom prometu, potrebno je navesti marku i registracijski broj vozila.
  4. Pismo od tvrtke (lokalni poslodavac) s molbom za izdavanje vize, navodeći svrhu i datum posjeta.
  5. Kopija poziva iz Republike Kazahstan s brojem vizne podrške Ministarstva vanjskih poslova RK
  6. Izvornik potvrde o uplati konzularne pristojbe (u slučaju plaćanja konzularnih usluga s osobnog bankovnog računa, molimo predati izvod s računa).

Pozornost: Razdoblje boravka u Republici Kazahstan kod godišnje višekratne vize ne prelazi 120 kalendarskih dana. Navedena informacija bit će unesena u Vašu vizu.

Svrha putovanja: diplomatska ili službena

  1. Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize).
  2. Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva.
  3. Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5).
  4. Verbalna nota s molbom za izdavanje vize, navodeći prezime i ime zaposlenika, njegovu funkciju, razdoblje boravka u Kazahstanu i svrhu putovanja.

Svrha putovanja: na rad

  1. Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize).
  2. Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva.
  3. Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5).
  4. Pismo od tvrtke (lokalni poslodavac) s molbom za izdavanje vize, navodeći svrhu i datum posjeta.
  5. Kopija poziva iz Republike Kazahstan s brojem vizne podrške Ministarstva vanjskih poslova RK.
  6. Kopija dozvole za rad.
  7. Izvornik potvrde o uplati konzularne pristojbe (u slučaju plaćanja konzularnih usluga s osobnog bankovnog računa, molimo predati izvod s računa.

Svrha putovanja: tranzit

  1. Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize)
  2. Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva i preslika važeće vize za treće zemlje.
  3. Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5). U slučaju ulaska na teritorij Republike Kazahstan u cestovnom prometu, potrebno je navesti marku i registracijski broj vozila.
  4. Osobna izjava podnositelja zahtjeva na ime Konzula proizvoljnog sadržaja.
  5. Izvornik potvrde o uplati konzularne pristojbe (u slučaju plaćanja konzularnih usluga s osobnog bankovnog računa, molimo predati izvod s računa).

Svrha putovanja : turistička (jednokratna, do 30 dana)

  1. Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize).
  2. Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva.
  3. Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5). U slučaju ulaska na teritorij Republike Kazahstan u cestovnom prometu, potrebno je navesti marku i registracijski broj vozila.
  4. Osobna izjava podnositelja zahtjeva na ime Konzula proizvoljnog sadržaja.
  5. Izvornik potvrde o uplati konzularne pristojbe (u slučaju plaćanja konzularnih usluga s osobnog bankovnog računa, molimo predati izvod s računa.

Svrha putovanja : turistička (dvokratna, do 60 dana)

  1. Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize)
  2. Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva.
  3. Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5). U slučaju ulaska na teritorij Republike Kazahstan u cestovnom prometu, potrebno je navesti marku i registracijski broj vozila.
  4. Osobna izjava podnositelja zahtjeva na ime Konzula proizvoljnog sadržaja.
  5. Izvornik potvrde o uplati konzularne pristojbe (u slučaju plaćanja konzularnih usluga s osobnog bankovnog računa, molimo predati izvod s računa).

Svrha putovanja: privatna (do 90 dana)

Putovnica (važeća najmanje 6 mjeseci nakon isteka vize)

Preslika prve stranice putovnice s osobnim podacima podnositelja zahtjeva.

Popunjen i potpisan obrazac s nedavnom fotografijom (3,5 x4, 5). U slučaju ulaska na teritorij Republike Kazahstan u cestovnom prometu, potrebno je navesti marku i registracijski broj vozila.

Osobna izjava podnositelja zahtjeva na ime Konzula proizvoljnog sadržaja.

Izvornik potvrde o uplati konzularne pristojbe (u slučaju plaćanja konzularnih usluga s osobnog bankovnog računa, molimo predati izvod s računa.

Pozornost: Viza kategorije "privatno" izdaje se sljedećim osobama:

  1. stranim državljanima - doseljenicima iz Republike Kazahstan;
  2. stranim državljanima koji posjeduju pozivno pismo izdano od strane Uprave unutarnjih poslova oblasti te gradova Astana i Almaty;
  3. stranim državljanima koji posjeduju viznu podršku Ministarstva vanjskih poslova.

Djeci do 16 godina viza se izdaje besplatno. Za djecu je potrebna putovnica, ukoliko dijete nije uvedeno u putovnicu roditelja.

Stavka Cijena
Jednokratna ulazna-izlazna viza  
Poslovna, radna ili privatna 50,00 E
Turistička do 30 dana 20,00 E
Tranzitna 25,00 E
Dvokratna ulazno – izlazna viza  
Poslovna, radna ili privatna do 90 dana (samo uz poziv) 70,00 E
Turistička do 60 dana (bez poziva) 25,00 E
Tranzitna 35,00 E
Trokratna ulazno – izlazna viza  
Poslovna, radna ili privatna do 90 dana (samo uz poziv) 90,00 E
Turistička do 90 dana (bez poziva) 35,00 E
Tranzitna 45,00 E
Višekratna ulazno – izlazna viza  
Poslovna ili radna do godinu dana 170,00 E
Do dvije godine 250,00 E
Do tri godine 350,00 E